Farsang 2023


 

Iskolánkban régi hagyományt elevenítettünk fel a farsangi bál megrendezésével. A program egy rövid műsorral kezdődött, majd a királyi pár és udvartartásuk bevonulásával folytatódott.
Először a meghívott óvodások mutatták be jelmezeiket a zsűri előtt, amelynek tagjai voltak Dr. Ábrám Tibor igazgató úr, Nagyné Ferencz Judit igazgatóhelyettes asszony, Károlyné Láng Eszter a szülői munkaközösség elnöke, Horváth Anita a Garfield Alapítvány kuratóriumának elnöke, Molnárné Anikó a Szeder Úti Tagóvoda vezetője, valamint Vajas Dávid az iskolai diákönkormányzat elnöke. Az osztályok csoportos jelmezes produkciókkal készültek, amelyeket évfolyamok szerint mutattak be a színpadon, majd rövid szünet után következett az egyéni jelmezesek felvonulása. A bált a nyolcadikos tanulóink keringője nyitotta meg. Az alkalomhoz illő elegáns öltözékük, a zene , a tánc szépsége a büszkeség és a meghatódottság könnyeit csalta szüleik, tanáraik szemébe, akiket felkérve együtt táncoltak végül.
A királyi pár és udvartartásuk kivonulása után a zsűri visszavonult tanácskozni. Ezután a gyerekek élvezték a jó zeneszámokat, amikre kedvük szerint táncolhattak. Az eredményhirdetést követően  tovább folyt a mulatság. A program tombolahúzással zárult. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülők tárgyi felajánlásait ennek lebonyolításához.
Tartalmas, élményekkel teli délutánt töltöttek el együtt  gyerekek, a szülők és a padagógusok. 

Dánfalviné Bata Mónika
diákönkormányzatot segítő pedagógus

 

 

 

Garfield Alapítvány
Adószáma: 18421466-1-05


Iskolánk online könyvtári katalógusa