Családi istentisztelet és az első osztályosok fogadalomtétele


 

2023. november 12-én ismét összegyűltünk vasárnap, Isten szeretetének ünnepén. Ez a családi istentisztelet kiegészült az első osztályosok fogadalomtételével.
Isten Igéje arról szólt, hogy Jézus, az Isten Fia hogyan nőtt fel: hogyan gyarapodott nem csak testben és értelemben, hanem lelkileg is. A vetítés során megismerhettük Jézus gyerekkorát és láthattuk, hogy hogyan ragaszkodott a mennyei Atyához kicsiny korától kezdve. De a szülők is kaptak útravalót Isten Igéjéből. József és Mária gyermeknevelése szolgált példaképpen és az, hogy hogyan kellett nekik is megtanulniuk rábízni gyermeküket Istenre. Jézus gyermekkori története példa volt az elsősök számára is, hogy mindig szorgalmasak legyenek ne csak az iskolai dolgokban, hanem az Istennel való kapcsolatukban is.

A bibliai tanítás után következett az első osztályosok fogadalomtétele, majd pedig egy emléklap átadása. Végül pedig igazgató úr atyai kézfogása tette komollyá ezt a szép pillanatot.
Isten áldja és segítse meg első osztályosainkat és szüleiket!
Hordozzuk őket imádságban!

Minden diákunkat és szüleiket is szeretettel várjuk az iskola aulájában havonta megrendezésre kerülő családi istentiszteletre.

Béres-Csögör Orsolya iskolalelkész

Az istentiszteleten készült képeket az alábbi albumra kattintva tekinthetik meg.

 

 

Garfield Alapítvány
Adószáma: 18421466-1-05


Iskolánk online könyvtári katalógusa