3D-technológiai bemutatónap


 

Dr. Várady Endre Tanszékvezető főiskolai docens, egyházi 3D-oktatási referens tartott átfogó előadást a 3D-technológiai bemutatónap alkalmával, mely az Oktatási Szolgálat és a Pedagógiai Intézet támogatásával valósulhatott meg.

Hitvallása szerint: „Az előadás spontán élményt nyújt és hosszú távú perspektívát vázol a közoktatásban tanuló minden korosztálynak interaktív, élménydús módon.”

Minden tanulónk részese lehetett a technológiai bemutatónak. Tanóránként és korcsoportonként vettek rész az előadáson, melynek nyelvezetét a székeken helyet foglaló diákok életkorához igazította az előadó. Szó esett alapanyagokról, tartósságról, UV állóságról, szilárdságról és felhasználhatóságról is.

Készültek úgynevezett demó darabok is, amiket a 3D nyomtatóval nyomtattak és láthattak igazi 3D nyomtatóval készült házat is.

A bemutatók utáni szünetekben beszélgettünk Dr. Várady Endre úrral, amikor is elmondta, hogy „Elkötelezettek vagyunk a diákok jövőjét visszafordíthatatlanul meghatározó 3D-technológia és az ahhoz társuló lehetőségeik megismertetésében.”

Mindannyian rövid betekintést tehettünk a ránk váró legújabb technológia alakította jövőbe. Az eseményre október 16-án hétfőn került sor iskolánk aulájában.

Köszönjük a lehetőséget, a támogatást és a korszerű ismereteket!

 

 

Garfield Alapítvány
Adószáma: 18421466-1-05


Iskolánk online könyvtári katalógusa