Pályaorientációs nap


 

Ebben a tanévben október 28-án került sor a pályaorientációs napra. Szülők, nagyszülők vállalkoztak arra, hogy bemutatják tanulóinknak szakmájukat.

Megtudtuk, hogyan kerül asztalunkra a számtalan tejtermék. Vetítéssel egybe kötött előadásból kaptunk tájékoztatást arról, milyen munkák folynak a tejipari vállalatnál.

Ellátogattak hozzánk a mentősök is, akik fárasztó éjszakás műszak után meséltek nekünk munkájukról és válaszoltak számos kérdésre. A gyerekek számára a legérdekesebb a mentőautó belseje volt.

Az építészmérnök nagymama a tervezés folyamatától a ház felépüléséig diákon mutatta be, milyen munkákat kell elvégezni. Láthattunk sok miskolci épületet, melyek saját tervezői munkáját dicsérik, illetve olyan épületeket, amiben társtervező volt.

A nyugalmazott mozdonyvezető nagypapa színes előadása sok kisgyereknek adott kedvet, hogy később egy nagy mozdony egyedüli urai legyenek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülőknek és nagyszülőknek, hogy ellátogattak hozzánk és e nap sikeréhez aktív szereplésükkel járultak hozzá.

Az eseményen készült képeket az alábbi albumra kattintva tekinthetik meg.

Garfield Alapítvány
Adószáma: 18421466-1-05


Iskolánk online könyvtári katalógusa